Contacteer ons en we maken samen van je gebouw dé verteller van je verhaal en dé ambassadeur van je merk!

Alle gegevens die je in dit formulier invult, worden automatisch opgeslagen in onze database. Meer info? Check onze privacy policy.

Alle gegevens die je in dit formulier invult, worden automatisch opgeslagen in onze database. Meer info? Check onze privacy policy.

Groepspraktijk Tille

Wat was de vraag?

Naast het werk van de architect en de interieurarchitect, werden wij in deze groepspraktijk gevraagd om de signalisatie binnen en buiten te voorzien.

 

Zo gingen we te werk!

Na analyse van de architectuur en de plannen, werd het centraal blok opgevat als een volume dat aandacht kan krijgen en waarrond zich de circulatie bevindt.

Dit centraal volume werd dus de spil van het verhaal, waar de aandacht naartoe getrokken wordt met het logo van de groepspraktijk, en waarop de signalisatie zich bevindt.

De belettering op de buitengevel werd minimaal gehouden, uit respect voor de architectuur, en om de blik eerder naar binnen te trekken, dan te laten stoppen op de gevel.

 

Wat hebben we gedaan:

Buiten: we ontwierpen een inkomzuil met het logo, we plaatsten enkele signalisatieborden, en we brachten belettering aan op de ramen in de voorgevel.

Binnen: we ontwierpen de belijning en de afwerking in multiplex van het centrale volume en de bestickering van de binnenramen. 

We voorzagen ook binnensignalisatie op muren, ramen, deuren, sanitair … om binnen ook gemakkelijk alle functies terug te vinden.

 

Materialisatie: 

Inkomzuil buiten in zwart gelakt staal, voorzien van het logo in witte belettering.

Witte belettering op de inkomramen. (Namen van therapeuten, contactgegevens …)

Afwerking centraal volume met multiplex panelen met een bepaald lijnenspel. Uit 1 zone werd het logo uitgefreesd.

Bestickering op binnenramen als zichtwering met zandstraalfolie en witte folie, met hetzelfde lijnenspel als in het hout.